Over ons

Het bedrijf Yvan Paque is al meer dan 50 jaargespecialiseerd in elektrische, elektronische en elektromechanische werken wat betreft verlichting voor transportinfrastructuur en kunstwerken, bestaande uit het ontwerp,de studie, de verwezenlijking en het onderhoud van de elektrische, elektronische en elektromechanische installaties. Werkelijk multi-deskundig, voeren de ploegen van Yvan Paque hun werk uit met stiptheid, reactiviteit en precisie voor diverse soorten elektromechanische projecten in Wallonië en Vlaanderen. Yvan Paque maakt deel uit van de internationale groep Eiffage, en biedt op klantvriendelijke wijze een uitgebreid gamma aan materialenen haar specifieke vaardigheden.

Onze specialiteiten

De veelzijdige specialist in energie

Onze troeven

Onze troeven die het verschil maken

 • Kwaliteit en ervaring

  De gerichtheid en de elektrotechnische vaardigheden van onze teams : elektriciteit, elektronica, automatisatie, elektromechanica met ervaren projectleiders. Certificering ISO 9001, VCA, ISO 14001.

 • Multi-specialist

  Yvan Paque verwezenlijkt de studie, het ontwerp, en voert het onderhoud uit van uw elektromechanische werken en dit voor diversetransport- en patrimoniuminfrastructuren.

 • 3 vestigingen in België

  Dankzij de ideale ligging in Wallonië en Vlaanderen, bieden wij een snelreactiviteits-en productievermogen.

 • Meer dan 250 medewerkers tot uw dienst

  Mede door de steun van de internationale groep Eiffage Énergie Systèmes, beschikken we op klantvriendelijke wijze over een uitgebreid gamma aan materialen en specifieke vaardigheden.

De groep

De flexibiliteit van een KMO, de kracht van een grote groep

Gecreëerd in 1972, maakt Yvan Paque sinds 2007 deel uit van de Franse groep Eiffage, european leader in het domein van grote bouwwerven en infrastructuur. Deze groep van 72.500 werknemers biedt garantie voor financiële stabiliteit voor Yvan Paque, maar behoudt enerzijds haar zeer groot zelfstandig beleid. Yvan Paque bewaart zo haar flexibiliteit en aanwezigheid, dat deel heeft uitgemaakt van haar succes  als zijnde familiebedrijf.

Ontdek de website van Eiffage Énergie Systèmes

Ontdek de website van Eiffage

Ontdek de website van Eiffage Benelux

Onze directie

Dominique Scherpenbergs,
CEO Eiffage Énergie Systèmes BELUX
Dominique Werpin,
Gedelegeerd Bestuurder Yvan Paque
 1. Onze geschiedenis

  1972 Oprichting van de onderneming door Meneer Yvan Paque

  In 1972, heeft Yvan Paque de onderneming met dezelfde naam opgericht. In het begin zijn ze maar met enkele werknemers.

 2. Onze geschiedenis

  In de jaren 1980 Yvan Paque heeft een “Vlaams en Brussels“ filiaal opgericht

  Geconfronteerd met een snelle uitbreiding, besloot Yvan Paque een “Vlaams en Brussels“ filiaal op te richten om zo zijn markt naar het noorden van het land uit te breiden. Dit filiaal, VSE genoemd, zal vooral gericht zijn op het vernieuwen en het onderhouden van publieke verlichting en verkeerssignaalinstallaties maar de activiteiten zullen snel evolueren in de komende jaren.

 3. Onze geschiedenis

  2000 Besix koopt Yvan Paque op

  In 2000 werd het bedrijf Yvan Paque opgekocht door de belgische “Besix Group”, gespecialiseerd in de bouw.

 4. Onze geschiedenis

  2005 Besix geeft Yvan Paque over aan Eiffage

  In 2005 geeft « Besix Group » Yvan Paque over aan de Franse groep « Eiffage », een van de leaders in de wereld van de bouw en concessies.

 5. Onze geschiedenis

  2018 Dominique Werpin, de nieuwe directeur van Yvan Paque

  Dominique Scherpenbergs wordt al snel de nieuwe CEO van de energiebranche Eiffage in België. Dominique Werpin, die Operations Manager was bij Yvan Paque, werd tot Algemeen Directeur van Yvan Paque genoemd.

Onze certificaten

Met als doel het prestatieniveau van Yvan Paque te verbeteren, heeft het management besloten een geïntegreerd beheerssysteem voor Kwaliteit, Veiligheid, Gezondheid en Milieu te implementeren op groepsniveau (KVGM) dat voldoet aan ISO 9001, ISO 14001, VCA** normen. Ontdek ook onze Directieverklaring.

Het management van Yvan Paque streeft naar:

 • Een proces van continue verbetering van haar diensten, haar organisatie en haar prestaties, teneinde aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.
 • Het trainen en bewustmaken van alle medewerkers aangaande het kwaliteits-, veiligheids- en milieu aspect.